PDA

View Full Version : Sarkozy za kastraciju, kemijsku, tzv. "sekuslanih prijestupnika"?

Nepoznati
22-08-2007, 20:59
Je li to čudno? O djednog židovčića, pijanca... i jadnika koji patološki mrzi bjelce, mrzi i narod čije je predsjednik? Je li to čudno s obzirom, da židov mrzi sve MUŽEVNO... sve muško, a guraju sve - nedefinirano, bapsko, odvratno?

Oni bi najradije sve muškarce kastrirali da budu muške babe kao i ćifuti!:mad:

Inače po ovom prijedlogu ispada da Sarkozy u Francuskoj želi islamske zakone: Jer ako ukradeš, treba ti odjeći ruku... kao u šerijatskom pravu!

Koji je ono debil, to Europa još nije imala...

Mali potrčko meštara iz tame...

Bacara
22-08-2007, 21:28
Pa sad, ove nepopravljive seksualne prijestupnike nit ne treba ubrajat pod muškarce, kakav to muškarac napada i siluje ženu ili djecu?? Takve treba na stolicu, kastracija je preblaga za njih.

Nepoznati
22-08-2007, 21:41
Pa sad, ove nepopravljive seksualne prijestupnike nit ne treba ubrajat pod muškarce, kakav to muškarac napada i siluje ženu ili djecu?? Takve treba na stolicu, kastracija je preblaga za njih.

Drugo sam ja nešto pitao?:misli: Od kuda te morbidne ideje, i to je li slučajno od židovčića... na umu imam i knjigu Otta Weiningera - SPOL I KARAKTER! O tomu što je židov... i od kuda u njima tolika mržnja na sve muško... to je nešto duboko, patološko. Ovdje židovčić sarkozy samo površinu uzbibava. Da znaš samo kakve su borbe vođene na IMF-u kad su židovčići otvorneo pljuvali i d avidiš što su sve pisali protiv muškarca... čiste se zapjenili... gledajući sa strane, čovjek se pita JESU LI ONI UOPĆE NORMALNI?

I na koncu: Od kuda upravo u Canadi i Francuskoj takve ideje i takva praksa... tamo gdje su ćifuti zajahali, i provde- svoj ŠERIJAT istovremeno tvrdeći kako je islamski šerijat loš... a oni to rade. Dakle kakva je razlika između odsjeći ruku onomu tko je ukrao, i kastrirati onoga tko je silovao? Oprosti, to ej ISTO... to su zakoni mržnje i sakaćenja ljudskih bića. Ako je netko prijestupnik u bilo čemu, postoji - zatvor, u pravnoj državi! U žifutsdkom šerijatu postoji - nakažnje i obogaljivanje ljudi...

I zašto se to samo silovanje žene uzdiže na nakakav nivo, da je to gore od - klati čovjeka? TKO TO SVE RADI... TKO GURA TAJ duh divinizacije žene, kao predstavnika materije i NIŠTAVILA?

To je bila poanta moga pitanja.

Bacara
22-08-2007, 22:17
I na koncu: Od kuda upravo u Canadi i Francuskoj takve ideje i takva praksa... tamo gdje su ćifuti zajahali, i provde- svoj ŠERIJAT istovremeno tvrdeći kako je islamski šerijat loš... a oni to rade. Dakle kakva je razlika između odsjeći ruku onomu tko je ukrao, i kastrirati onoga tko je silovao? Oprosti, to ej ISTO... to su zakoni mržnje i sakaćenja ljudskih bića. Ako je netko prijestupnik u bilo čemu, postoji - zatvor, u pravnoj državi! U žifutsdkom šerijatu postoji - nakažnje i obogaljivanje ljudi...

Ja ne odobravam sakaćenje, ali ako netko krade, krade materijalno, stvari. Kad netko siluje, napada direktno čovjeka i ne rijetko ugrožava njegovu sigurnost i utjeće na njegov duh, samopouzdanje. Znam da će to židovi uvijek pokušati iskoristiti za svoje ciljeve. Žalosno je to da ti prijestupnici ponovno napadaju kad izađu iz zatvora, ne svi, ali ima ih. Neki su jednostavno preteško oštečeni u djetinjstvu da bi ih zatvor promjenio. Takvi su prijestupnici jednostavno nesigurni za svoju okolinu, kastrirani ili ne. Vidiš, spomenuo si Canadu i Francusku, naravno da su tamo židovi zajahali, pogotovo u Francuskoj gdje se 32% stanovništva smatra ateistima, pravo leglo za čifute. Ovu Sarkozyjevu odluku uopče ne moram ni popljuvati, znamo tko je, što je i što želi. Znamo da želi pomoću Francuske uništit vrijednosti koje židovi ne žele ni vidjeti, koje mrze, a sad kad je predsjednik ima i šansu to učiniti. To što tvrdiš, da je ta mržnja duboka, patološka, potvrđuje i to da su da glumi židova uzeli pravog arijevca, Charltona Hestona - jer to oni ne bi mogli, mali štakorčići. Ja samo velim da, bilo došla ta odluka od židova ili ne, mogla bi imati i neke pozitivne posljedice.