PDA

View Full Version : Darwinisticko bauljanje u milijunima godina...

Lanterna
25-08-2007, 02:41
Stize najnovije ''otkrice''.

Kazu da su se majmuni i ljudi razdvojili puno puno ranije nego sto se to do sada mislilo. :lol:

Ne, tupavci, nego nikad nisu bili spojeni! :rolleyes:

Evo clanka sa indexa:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ljudi-i-majmuni-se-razdvojili-milijunima-godina-ranije-nego-sto-se-mislilo/356472.aspx

http://www.index.hr/images2/Australopitek_01V.jpg

OTKRIĆE fosila starih deset milijuna godina u Etiopiji ukazuje na to da su se preci današnjeg homo sapiensa genetski razdvojili od čovjekolikih majmuna milijunima godina nego što se to do sada smatralo, tvrdi studija u srijedu objavljena u britanskom časopisu "Nature".

Fosili se sastoje od očnjaka i sedam kutnjaka koji su pripadali pretku suvremenih gorila. Ostaci su pronađeni u grmlju nekih 170 km istočno od etiopskog glavnog grada Addis Abebe.

Stručnjaci su ustanovili da zubi pripadaju stvorenju čije je zubalo prilično slično današnjem gorili. Fosili su na datirani na razdoblje od prije 10-10,5 milijuna godina.

Ma jasno...500 000 simo...500 000 samo...necemo valjda 'cjepidlaciti'...:flop:

Lanterna
25-08-2007, 02:45
Inace, bit cu slobodna ovim baljezgarijama pridruziti i nedavno objavljen clanak u kojem se tvrdi da se covjek ''uspravio'' da bi stedio energiju.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/covjek-se-uspravio-kako-bi-stedio-energiju/353574.aspx

Gdje se uspravio? Gledao je tv zavaljen u fotelji...pa se uspravio? :misli:

Evo nesto teksta...nije ni za idiote:

Dvonožno hodanje jedna je od glavnih karakteristika koja čovjeka razlikuje od ostalih primata. Postavljena je hipoteza da je uzrok tome štednja energije da bi čovjek stekao evolucijsku prednost, te da mu olakša proces prikupljanja hrane.

Znanstvenici su prikupili mnoštvo podataka poučavajući pet čimpanzi i četiri odrasla čovjeka prilikom hodanja po pokretnoj traci. Čimpanze su trenirane kako bi hodale na dvije noge i četveronoške.

Kako se samo ''stedisa" razbacuje...:flop:

"Ovi su nam rezultati omogućili proučimo fosile čovjekovih predaka i potražimo prilagodbe koji bi za posljedicu imali smanjenu potrošnju energije prilikom uspravnog hodanja," kaže Raichlin. "Našli smo mnoge takve prilagodbe u ranih hominina koje su potvrda činjenice da je potrošnja energije imala važnu ulogu u evoluciji bipedalizma."

prometheus
25-08-2007, 02:53
Sve sama nagađanja a nema čvrstih dokaza. :flop:

Lanterna
25-08-2007, 02:58
Sve sama nagađanja a nema čvrstih dokaza. :flop:

Ne moze biti ''cvrstih dokaza'' jer traze dokaz za nesto sto se NIJE DOGODILO. :kava:

Sto se babi snilo...to je index objavio...:rolleyes:

''otkrica'', a tekst vrijedja iole inteligentnog 7-godisnjaka...mislim ... ti fosili od darvinista, stvarno imaju problem.

Stardust
25-08-2007, 11:51
S dužnim poštovanjem prema nađenim kosturima:cool:, ja bih ovu temu najradije na svaštaru!

Darvinistički pajacli nisu uvjerljivi više niti za bajke :kava:

Lanterna
25-08-2007, 17:14
S dužnim poštovanjem prema nađenim kosturima:cool:, ja bih ovu temu najradije na svaštaru!

Darvinistički pajacli nisu uvjerljivi više niti za bajke :kava:

Ja ne bi na svastaru, jer nije tema bez udomljenja, niti trac...:cool:

Ali bi mozda trebalo razmisliti o otvaranju podforuma posvecenom darvinistickim budalastinama i provalama. :D

Nepoznati
25-08-2007, 21:13
Ja ne bi na svastaru, jer nije tema bez udomljenja, niti trac...:cool:

Ali bi mozda trebalo razmisliti o otvaranju podforuma posvecenom darvinistickim budalastinama i provalama. :D

Razmislit ćemo o takvom sbf. :D :zivili: za idiotluke madin in evolucija! Darwinizam itd.:lol: