View Full Version : Hrvati
Bosancherisimo
01-01-2008, 14:24
Kako se zovu sabrana djela hrvatskih političara?
- Tisuću predizbornih obećanja! :D
Koja je razlika između guzice i hrvatskog sabora?
- Guzica izbacuje govna, a sabor ih prima!
Kako se kaze peder na hrvatskome jeziku?
- Zahodnik.
Koja je razlika izmedju katolicke crkve i hrvatske vlade?
- Katolicka crkva propovijeda siromastvo, hrvatska vlada ga realizira.
Zašto plavuša nosi pušku na utakmicu kad igra hrvatska?
- Zato da ubije srnu!
Svi znam sta znaci šupak.
- Na hrvatskom se to kaze guz rupa.
Koji sportas najbolje zna hrvatsku himnu?
- Anja Person!
Pita Štef Iveka:
- "Znas Ivek da je Dubrava postala Olimpijsko selo?"
Ivek:
- "Pa kak?"
Štef:
- "Pa svi nose trenirke i niko ne zna hrvatski."
Tko je pustio Severinin video u opticaj i zašto?
- Ante Đapić, da ojača hrvatsku desnicu!!! :lol: :lol:
Došli Inspektori za ISO 9000 (standard) u hrvatsko brodogradilište, i pitaju:
- "Ima li kod vas Iso 9000?", a kaže radnik:
- "Ne dobije Iso ni 3000, a kamoli 9000!"
Odmah poslije rata u Bosni, sreli se nekadasnji dobri prijatelji u jednom hrvatskom kaficu. Srbin ljubi Hrvata: jednom, dvaput, triput i htjede nesto reci, kad njega Hrvat stisnu pa nastavi: cetvrti, peti,.. deset puta.
Srbin se odmice i muca:
- "Sssssta ttti jjje, bre?"
Hrvat tiho:
- "Cuti, bolje da ostali misle da smo pederi, nego Srbi!" :rofl: :rofl:
Zasto Mesic nikada ne ide na utakmice kad igra hrvatska reprezentacija.
- Zato jer su tamo svi Hrvati zajedno.
Agent Smith
01-01-2008, 21:28
Kako se zovu sabrana djela hrvatskih političara?
- Tisuću predizbornih obećanja! :D
Koja je razlika između guzice i hrvatskog sabora?
- Guzica izbacuje govna, a sabor ih prima!
Kako se kaze peder na hrvatskome jeziku?
- Zahodnik.
Koja je razlika izmedju katolicke crkve i hrvatske vlade?
- Katolicka crkva propovijeda siromastvo, hrvatska vlada ga realizira.
Zašto plavuša nosi pušku na utakmicu kad igra hrvatska?
- Zato da ubije srnu!
Svi znam sta znaci šupak.
- Na hrvatskom se to kaze guz rupa.
Koji sportas najbolje zna hrvatsku himnu?
- Anja Person!
Pita Štef Iveka:
- "Znas Ivek da je Dubrava postala Olimpijsko selo?"
Ivek:
- "Pa kak?"
Štef:
- "Pa svi nose trenirke i niko ne zna hrvatski."
- Ante Đapić, da ojača hrvatsku desnicu!!! :lol: :lol:
Došli Inspektori za ISO 9000 (standard) u hrvatsko brodogradilište, i pitaju:
- "Ima li kod vas Iso 9000?", a kaže radnik:
- "Ne dobije Iso ni 3000, a kamoli 9000!"
Odmah poslije rata u Bosni, sreli se nekadasnji dobri prijatelji u jednom hrvatskom kaficu. Srbin ljubi Hrvata: jednom, dvaput, triput i htjede nesto reci, kad njega Hrvat stisnu pa nastavi: cetvrti, peti,.. deset puta.
Srbin se odmice i muca:
- "Sssssta ttti jjje, bre?"
Hrvat tiho:
- "Cuti, bolje da ostali misle da smo pederi, nego Srbi!" :rofl: :rofl:
Zasto Mesic nikada ne ide na utakmice kad igra hrvatska reprezentacija.
- Zato jer su tamo svi Hrvati zajedno.
- Ante Đapić, da ojača hrvatsku desnicu!!! :lol:
LOL! :rofl: :lol:
Bosancherisimo e jesi 'našišao' zajebancije! Zdravi bosanski humor!:top: :E:
Ovo je pet!
http://otvoreniforum.com/showthread.php?t=977&page=2
pa ovo.
http://otvoreniforum.com/showthread.php?t=980&page=3
Ovo me odvalilo!
http://otvoreniforum.com/showpost.php?p=21499&postcount=10
I sve ostalo.
A kako se na novobošnjačkom zove tenk? Šejtanbager!
Agent Smith
06-01-2008, 17:30
Mislim Bosanchrisimo, da je ovo frum za viceve i zezanciju. A ovo nije zezancija, nego već vrijeđanje Hrvata!:flop: Ovo i od nekuda kopirao, kao čisto vrijeđanje, kakve veze npr. ima sa duhovitošću slijedeće:
• Pravi Hrvat ne priznaje zenu za ljusko bice.
Ovo znači Hrvati su PRIMITIVNI I GLUPI!
Ili...
• Pravi Hrvat udara tv sakom kad se pojave smetnje.
Ovo znači Hrvati su umo zaostali.
Ti si ovo sve od nekud kopirao, a izvorno se nije odnosilo na Hrvate, te si ti samo ispred ovih pljuvotina dodao riječ "Hrvat".
• Pravi Hrvat se pravi glup i kad je sve dobro shvatio, da mu se prijatelji nebi narugali kako je, nedajboze, nacitan.
• Pravi Hrvat stoga mrzi i knjige i ljude sa naocalima.
• Pravi Hrvat usmrti zenu ako ga na kucnom pragu ne doceka cila i vesela.
Što je ovo? :eek:
• Pravi Hrvat mrzi i gnusa se drustvenih razlicitosti, a posebice homoseksualaca, „nebijelih“ naroda, osoba drugih vjerovanja, makrobioticara, komunista, liberala (i jos nekoliko tisuca drugih grupacija)...
A što je ovo? Hrvat je dakle, neki zaostali "rasist" nije napredan kao "multi-kulti" židovi, liberali i muslimani!
• Pravi Hrvat mrzi macke, a crnih se boji k'o vraga.
• Pravi Hrvat se strese kad pije vodu, a rakiju pije poput vode.
Hrvati su alkoholičari?? Je li ovo "duhovitost" ili VRIJEĐANJE cijelog naroda, a to je zabranjeno pravilima foum a?
• Pravi Hrvat urla na mobitel jer je nagluh od ocevih samara iz djetinjstva.:lol:
Što je to ovde smiješno?:misli::rolleyes:
• Pravi Hrvat se gnusa obrijanih p...a.
• Pravi Hrvat ne lize obrijanu p...u jer se tu nema sta lizati.
Što je ovde smiješno? Pomozite mi?
• Pravi Hrvat je klempav, blijed, ispijen u licu, hladnog pogleda i naherene kape.
• Pravi Hrvat brkove pusti kad-tad.
• Pravi Hrvat se oblaci samo u crnu boju.
• Pravi Hrvat na svaku pjesmu odgovara neritmicnim pljeskanjem. Smatra se da mu ta navika vuce jos iz djetinjstva (iz kojeg nije ni izasao); ritam „tasi-tasi-tanana“.
:eek::mad:
Kakve su ovo gluposti? Ovo je otvoreno pljuvanje i vrijeđanje Hrvata!! Ti si Bosancherisimo PROVOKATOR! I vidio sam na jednom postu negdje na politici kažeš (misleći na Ahmadinedžada) "onaj luđak je počeo odbacivati dolar"?
Bosancherisimo
06-01-2008, 20:06
Kopirano sa jednog Hrvatskog bloga..
http://themladichi.blog.hr/2007/12/1623913264/strongemufont-size5font-colorff0000pravi.html
Nije provokacija ali hocu malo da vas trznem..
Ne,nisam ja ubacio ovo "hrvat"..ipak ja postujem Hrvatsku krscansku bracu ali u Hrvatskoj..ne u Hercegovini..
Bosancherisimo sto misli to i kaze..
Ovo sto vidis gore je prikupljano od strane vlasnika ovoga bloga od vise Hrvata..i ovo je Hrvatski CRNI humor..koliko god bolan bio..znaci HRVATSKI HUMOR,ne moj ili bilo ciji drugi..
PS pronadji mi gdje sam ikad rekao nesto lose za Ahmadija,Putina,Chaveza i u pravu si..jesam provokator..
Sorry kolega ali ovako valjda "pravi Hrvati" razmisljaju..:flop:
O STRANICI...
* Blog opisuje saljive i (ne)obicne dogadjaje, gledane iz perspektive splitskih zajebanata koji sebe nazivaju "TheMladichi". Radi se o cinicnom, sirovom i (ponekad) sokantnom crnom humoru, predstavljenom na simpatican i "opcenarodno" prihvatljiv nacin...
Nepoznati
07-01-2008, 16:29
http://themladichi.blog.hr/2007/12/1623913264/strongemufont-size5font-colorff0000pravi.html
Ne,nisam ja ubacio ovo "hrvat"..ipak ja postujem Hrvatsku krscansku bracu ali u Hrvatskoj..ne u Hercegovini..
Bosancherisimo sto misli to i kaze..
Ovo sto vidis gore je prikupljano od strane vlasnika ovoga bloga od vise Hrvata..i ovo je Hrvatski CRNI humor..koliko god bolan bio..znaci HRVATSKI HUMOR,ne moj ili bilo ciji drugi..
PS pronadji mi gdje sam ikad rekao nesto lose za Ahmadija,Putina,Chaveza i u pravu si..jesam provokator..
Sorry kolega ali ovako valjda "pravi Hrvati" razmisljaju..:flop:
O STRANICI...
* Blog opisuje saljive i (ne)obicne dogadjaje, gledane iz perspektive splitskih zajebanata koji sebe nazivaju "TheMladichi". Radi se o cinicnom, sirovom i (ponekad) sokantnom crnom humoru, predstavljenom na simpatican i "opcenarodno" prihvatljiv nacin...
Ja mislim da ti kreteni iz Splita su onaj isti ološ (koji je spreman iz stotinu blogova se skrivati, da bi širili mržnju protiv hrvatstva općenito, ali mi vidimo zmiju... i kroz lažne zavjese cybera)koji je i Feral Tribune! Ne kujem Hrvate u nebo, ali ovo nije crni humor, kolega Bosancherisimo, ovo je ŠOVINISTIČKO VRIJEĐANJE i pljuvanje Hrvata kao nacije I to je sve nedjelo istih struktura koje stoje i iza Seral Brabonjka!
Predobro poznajem strujanja, politička u Splitu... i kakvog crvenog, zakrvljenog, antihrvatskog smeća dole ima... ali hvala Bogu da ima, više, prohrvatskog i DUHA i UMA u Splitu!
• Pravi Hrvat mrzi tehniku, a posebice kompjutere. Mobitelom se sluzi za pozive, ali za slanje sms-ova – nikad!
Ovo bi valjda trebalo biti "smiješno" po dripcima iz onog crvenog" pedero-Smojinog, orjunaškog Splita? Hrvati i te kako koriste SMS, na milijune porka svakodnevno, je li to nekomu smeta? Zašto? Je li to netko želi, upravo MANJINU debila među Hrvatima, prikazati kao VEĆINU Hrvata? Čije je to maslo i duh? Znamo...
• Pravi Hrvat se rado izruguje slabijem od sebe.
Ovo mene, osobno, kao čovjeka vrijeđa! Jer o kojim to ONI ovdje "hrvatima" govore? Možda o smeću KAKVO SU ONI SAMI?
Zamolit ću te koleg Bosancherisimo da se suzdržiš od postiranja ovakvog smeća na OIF.
Hvala!
Lanterna
09-01-2008, 06:32
A sta da se Hrvati iz Hercegovine presele, da bi mogli imati "ciscu" Bosnu (u Americi?):o
Alaj si nas trznuo...:kava:
"Fore" su toliko glupe da se covjek ne moze ni uvrijediti. :confused:
Bosancherisimo
09-01-2008, 07:04
A sta da se Hrvati iz Hercegovine presele, da bi mogli imati "ciscu" Bosnu (u Americi?):o
Alaj si nas trznuo...:kava:
"Fore" su toliko glupe da se covjek ne moze ni uvrijediti. :confused:
:) Koju cistu Bosnu?? Bosna koliko je moja isto toliko je i svih onih sto zive u njoj,kako god se zvali i kakve god religije bili..samo sto ima velika razlika,neki u njoj zive a ne prihvataju je za svoju domovinu..i takvima je put otvoren da idu gdje god bili..samo Bosne sa sobom ne mogu vuci..
Hocemo li je djeliti..ma moze i to ako treba ali da podijelimo onda i ostatat Yuge..prvo Srbe vratiti u Hrvatsku pa onda malo i po Srbiji i Sandjaku prosetati i to podijeliti..i nema problema..odmah ce se i Bosna lakse podijeliti..;)
Svi bi nesto "dijelili" a nebi svoje granice mrdali...posteno..:misli:
A ove "fore" ako mozes primjetiti nisu made in Bosancherisimo nego made in Croatinisimo..;) a ti odes fino na blog i ostavis komentar..mozda doticni i uvazi nesto..:misli:
A sada mi onako iskreno recite zbog cega mene napadate?? iz kojeg razloga?? bas me zanima..
ma stvar ti je jednostavna.dobar si ti,ali si uzeo malo previše maha s tim vicevima o nama Hrvatima.Tebe je oduševilo,ali nas baš i nije.A što je najbolje,ja ti pola toga nisam ni shvatio ,odnosno prepoznao se,nasmijao se.Pa koliko god to bila zajebancija ,meni izgledao kao pljuvačina.Samo da se razumijemo ... ti si eto to prenio,a mogao si bolje rezonirati pa neke viceve preskočiti,ali tu mi čak nisi ni zanimljiv ! meni je krivo što se tamo našao neki spličo,usput,jebem mu mater izdajničku..pa bađa sere po svojem narodu i izgleda da mu je to baš super !
eto, svake bagre ima.A ti mi Bosančero ostaj dobro !
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.