View Full Version : Raskid veze- bolan ili ne?
Koliko vam je bolno kad se raskine veza? Ili vam je to, lako preboliti?:confused:
Pa naravno, ako mi je stalo do neke osobe, volim je itd. .. naravno da je raskid onda itekako bolan. I teško se čovjek od toga oporavi.. ali obično život teče dalje.
Ima naravno raskida koji i ne bole previše .. :D :mig:
Koliko vam je bolno kad se raskine veza? Ili vam je to, lako preboliti?:confused:
predpostavljam da si raskinuo ..
meni je samo bitno kad je bol u pitanju (velika ili mala) da s vremenom prestane.
Eeeee,kad Bolan raskine onda je to TO!Nema bolan ili ne! On se ne šali....Ali ja da..!
Kako kaže pjesma?...
Bolujem jaaaaa,boluješ tiiiiiii
Bolujemoooooo od ljubaviiiiiii......:(
ili ona:Ljubav je bol ,na srcu bol,ljubav je preteška boool!Uključite zvučnike,upravo sam zapjevala....:D
Baš me zanima komu je lako?!Važno da te ne sje.. za idućih par godina dok možda popravljaš nastalu štetu i ...živiš dalje,kao i prije ili bolje.:)A iz svega nešto naučiš..nešto o sebi ,nešto o ljudima,tako to ide!Ako je stvarno gotovo onda radije slušaj one optimistične pjesmice jer sami sebe možemo baciti u očaj -da je to čudo-pogotovo žene!:D
A lijepa poezija reče:...svoju snagu prepoznat ćeš po tome koliko si u stanju da izdržiš samoću...:o
Nepoznati
22-01-2008, 21:15
Eeeee,kad Bolan raskine onda je to TO!Nema bolan ili ne! On se ne šali....Ali ja da..!
Kako kaže pjesma?...
Bolujem jaaaaa,boluješ tiiiiiii
Bolujemoooooo od ljubaviiiiiii......:(
ili ona:Ljubav je bol ,na srcu bol,ljubav je preteška boool!Uključite zvučnike,upravo sam zapjevala....:D
Baš me zanima komu je lako?!Važno da te ne sje.. za idućih par godina dok možda popravljaš nastalu štetu i ...živiš dalje,kao i prije ili bolje.:)A iz svega nešto naučiš..nešto o sebi ,nešto o ljudima,tako to ide!Ako je stvarno gotovo onda radije slušaj one optimistične pjesmice jer sami sebe možemo baciti u očaj -da je to čudo-pogotovo žene!:D
A lijepa poezija reče:...svoju snagu prepoznat ćeš po tome koliko si u stanju da izdržiš samoću...:o
Aha, samoća... da to velik test i težak križ.:confused: Ali ljubav i vjera sve izdrži.:)
Stardust
22-01-2008, 23:37
Pa naravno, ako mi je stalo do neke osobe, volim je itd. .. naravno da je raskid onda itekako bolan. I teško se čovjek od toga oporavi.. ali obično život teče dalje.
Ima naravno raskida koji i ne bole previše .. :D :mig:
Bolni raskid...onako srcedrapateljski:rolleyes:
Jedino ako se radilo o dubokoj i iskrenoj vezi. A i to vrijeme ohladi ;)
Ostali raskoli su 'važni' i 'bolni' isto koliko i lanski snijeg.:D
Lanterna
23-01-2008, 04:21
Ostali raskoli su 'važni' i 'bolni' isto koliko i lanski snijeg.:D
Mozemo li ih onda uopce nazivati raskolima? :misli:
prometheus
28-01-2008, 19:46
O ne.:D
Who broke my heart?
You did, you did
Bow to the target,
Blame cupid, cupid
You think you’re smart
Stupid, stupid.
:git:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.