PDA

View Full Version : Kompliment ženi

Kolibri
27-01-2008, 23:01
Ajde malo profinjenije teme....dosta seksa!:D
Kako, kada i da li(??!?)dati ženi kompliment?
Znam da ima muškaraca koji to uopće ne smatraju potrebnim dok neki pretjeruju pa ženi više ništa i ne znače jer misle da su neiskreni.
Je li i to vještina?Pa,svakako je,da!Možda je dovoljno da je muškarac iskren ali neki baš nisu vješti s riječima...
Što mislite :koliko je to ženama potrebno i da li ih to čini drugačijima?Jesu li nakon komplimenta pristupačnije,toplije ili se uzohole i postanu umišljene nakon nekog vremena?:misli:
I žene mogu iznijeti mišljenje kao što mogu dati kompliment jedna drugoj...

prometheus
27-01-2008, 23:08
Znam da ima muškaraca koji to uopće ne smatraju potrebnim dok neki pretjeruju pa ženi više ništa i ne znače jer misle da su neiskreni.
Je li i to vještina?Pa,svakako je,da!Možda je dovoljno da je muškarac iskren ali neki baš nisu vješti s riječima...
Što mislite :koliko je to ženama potrebno i da li ih to čini drugačijima?Jesu li nakon komplimenta pristupačnije,toplije ili se uzohole i postanu umišljene nakon nekog vremena?:misli:

Zavisi kakvog je karaktera osoba kojoj se daje kompliment. Nije moj stil, užas je moja furka. :D

Lanterna
28-01-2008, 07:06

Pa lijepo je cuti kompliment, ne znam ni jednu koja je na to imuna.:D

Nezgodno je sto inteligentna zena obicno zna kad je kompliment iskren, a kad je onako ubacen ''reda radi''. :cool:

Meme
28-01-2008, 11:02
Povremeno, kad BAAAŠ ZASLUŽI :E:;)

Stardust
28-01-2008, 12:27
Povremeno, kad BAAAŠ ZASLUŽI :E:;)

Pa si pregrizeš jezik:E:

Kagemusha
29-01-2008, 20:47
samo kad nešto želim

:top::E:

joj što si lijepa! Imate krasnu kosu!Ta maja vam divno stoji! začarat ćete me svojim osmjehom!Oh, nokti su vam tako posebno lijepi.Ah, danas nova frizura, nice.(uočavanje sitnica... na to padaju) ha ha ha! Imam ja toga još cijeli redenik za mitraljez... ali štedim streljivo!:rofl:

Lanterna
30-01-2008, 06:00
samo kad nešto želim

:top::E:

joj što si lijepa! Imate krasnu kosu!Ta maja vam divno stoji! začarat ćete me svojim osmjehom!Oh, nokti su vam tako posebno lijepi.Ah, danas nova frizura, nice.(uočavanje sitnica... na to padaju) ha ha ha! Imam ja toga još cijeli redenik za mitraljez... ali štedim streljivo!:rofl:

Da, moglo bi se desiti (ako se ispucas) da ti kad stvarno udijelis kompliment, zena nece povjerovati. :p

dajdo
21-02-2008, 20:52
moja ženska voli kompliment,ali prvo ga mora zaslužiti :D
Nije to samo tako od sebe :D zašto da bude kao sladoled na suncu i u oblacima ?

šta će mi takva..

a kakve vi komplimente volite najčešće,cure !?

što vam prija uhu :p

prometheus
21-02-2008, 22:43
moja ženska voli kompliment,ali prvo ga mora zaslužiti :D
Nije to samo tako od sebe :D zašto da bude kao sladoled na suncu i u oblacima ?

šta će mi takva..

To ti neće reći. Budi siguran, nebi bilo fora. :D

dajdo
21-02-2008, 22:52
To ti neće reći. Budi siguran, nebi bilo fora. :D

Tko ? ove naše vrtirepke ? :p ma hoće one ! samo treba lijepo zamoliti.

Lanterna
22-02-2008, 05:46

Stosta...sve smo mi taste...:D

Ali najvise prija cuti ono sto je "gospodin" primijetio a nije bilo tako ocito, dakle nije nesto sto se vidi "u ogledalu". Za to te ipak trebao malo pomnije "promotriti"...(upoznati). ;)

Kolibri
22-02-2008, 10:19

Ono što je možda i neistina ,al lijepo zvuči... kad imaš 20!

Poslije 30-te mora biti u skladu s realnošću inače i nije kompliment,već smo se naslušale pričica i ne možemo lako na to pasti ..:D
Pametnoj,zreloj ženi je dovoljno da se muškarac kojeg smatra privlačnim, pametnim, zanimljivim zanima za nju..nema većeg komplimenta..može tek "začiniti" nečim u ključnom trenutku.Što se više razbacuje komplimentima ponekad izgleda da zapravo nije siguran da ju može osvojiti onim što ON jest.

ma hoće one ! samo treba lijepo zamoliti.

Jednom sam već napisala,mislim, da Dajdo zna znanje!:D

Kolibri
22-02-2008, 10:21

Osobito NAtašte....gladne gladne,gladne...komplimenta!:D

dorakrupiceva
22-02-2008, 10:23
komplimenti su recimo..kao lijepom cvijetu voda

dajdo
22-02-2008, 14:36
ah ! te žene ! :p
jedna ljepša od druge ! nježni cvjetići prometheus !
vrijedne svakog komplimenta i tople riječi !

znate što je meni najjebenije kod cura,djevojaka..
zajedno ste,jebete se,živite skupa..itd.. volite se..
kada dođe do neke vrlo osjetljive situacije gdje bi ti kao muškarac mogao "najebati "..
vidiš nju tako malu i slatku ! ali punu žara u očima i pokretima .. dok se boji i bori za svojeg muškarca ! i samo si joj ti bitan ..
heh ... ne postoji muške duše koja za to ima kompliment.. možeš joj samo pokloniti sebe i svoju vjernost,ali i to se ponekad čini premalo..:)

prometheus
22-02-2008, 19:03

Ali najvise prija cuti ono sto je "gospodin" primijetio a nije bilo tako ocito, dakle nije nesto sto se vidi "u ogledalu". Za to te ipak trebao malo pomnije "promotriti"...(upoznati). ;)

Ma daj. Nisam Mandrak. Ja sam seljačina i sirovina, ne razumijem ja te finese.

dajdo
22-02-2008, 19:05
seljak :D

dajdo
22-02-2008, 21:33

poznajem takve ženske,ne kao ti..ali ipak poznajem..ti si jedna od onih
što teško može probaviti klasiku,a čini mi se da je tako i kod "male" :p

opet.. ima i dobrih glumaca..uvijek ih ima.. pa ono,bez obzira na romansu..treba biti "pažljiv.."

Lanterna
22-02-2008, 21:55

Zato od tebe i ne ocekujem kompliment! :B:

Kad te neka bude stvarno zanimala...da vidis kako ces razumjeti finese. :D

Lanterna
22-02-2008, 21:57
poznajem takve ženske,ne kao ti..ali ipak poznajem..ti si jedna od onih
što teško može probaviti klasiku,a čini mi se da je tako i kod "male" :p

opet.. ima i dobrih glumaca..uvijek ih ima.. pa ono,bez obzira na romansu..treba biti "pažljiv.."

Kompliment koji vidis sam u ogledalu...koga to zanima?

Tipa: ovo ti dobro stoji...pa po svoj prilici ne bi nosila da mi bas NIKAKO ne stoji...:eek:

A ove neke otrcane fraze, lijepo je napisala Kolibri, kad imas 20 jos i prodje, kasnije se ipak treba vec malo potruditi. :D

dajdo
22-02-2008, 22:13
Kompliment koji vidis sam u ogledalu...koga to zanima?

Tipa: ovo ti dobro stoji...pa po svoj prilici ne bi nosila da mi bas NIKAKO ne stoji...

A ove neke otrcane fraze, lijepo je napisala Kolibri, kad imas 20 jos i prodje, kasnije se ipak treba vec malo potruditi.

komplicirano...

ja uvijek zaglibim ..u tim nekim razgovorima.. :D
ali razumijem što i kako ..bitno da nepadaš na svaki q ...

dajdo
22-02-2008, 22:17
ma ja nisam nikada mislio da žena mora primati kompliment i laskanje od budale..pogotovo ako je u pitanju nešto što se tiče haljina i ostalih gluposti.
To bi svaka djevojka valjda trebala znati..osim ako ju je majka krivo naučila..

ja nevolim budale koje znaju zamagliti vid djevojci bizarnim,poradzumjevajućim kompl.
njih bi tuko..

Stardust
22-02-2008, 23:50

Onda natrag u šumu:D

U prirodno :cool:

Stardust
25-02-2008, 00:07
ma ja nisam nikada mislio da žena mora primati kompliment i laskanje od budale..pogotovo ako je u pitanju nešto što se tiče haljina i ostalih gluposti.

E, danas vidjet haljinu na ženi...:rolleyes: to je rijetkost kao i sedmica na lotu:(

Tu u komplimentu nikad nećeš fulati;):D

Lanterna
25-02-2008, 03:07
E, danas vidjet haljinu na ženi...:rolleyes: to je rijetkost kao i sedmica na lotu:(

Tu u komplimentu nikad nećeš fulati;):D

Tu si u pravu i na zalost, vrlo je rijetko vidjeti haljinu na zeni, a to je bas ono najzenstvenije i najeroticnije. :cool:

Stil zivota je dao naglasak trapericama. S obzirom na sve cemu je danasnja zena izlozena u svakodnevnim obavezama, to je doduse najprakticnije, no je li najzdravije...?:confused: