View Full Version : Dogovoreni brakovi
Sjećam se jedne emisije o ženama u Indiji koje se čude ženama sa zapada jer ih žale što si ne mogu same odabrati bračnog druga jer je to već unaprijed određeno.Nema zaljubljenosti,udvaranja,iskrica,nepredvidivosti.. .
Zapravo,one kažu da žale njih.Zašto?
Smatraju da ljubav nije najvažnija poveznica između muškarca i žene,nego međusobno poštovanje i uvažavanje.Zbog toga brakovi sa zapada propadaju a njihovi opstaju,a često se kao posljedica zdravog odnosa dogodi i ljubav.Nekima odmah,nekima za 2 ili 5 godina.Nekima i nikad ali nisu uvijek zbog toga nesretne.A na zapadu se za već par mjeseci il godina ljubav možda ugasi i što ostaje?
One su odgajane da poštuju svoje muževe a kažu da i njihovi muževi poštuju njih te da je većina zadovoljna tim odnosom i sretna.
Što mislite o svemu ovome?
Stardust
28-01-2008, 12:39
Dogovoreni brakovi kao razlog očuvanja 'čiste' krvi, genetskog naslijeđa, kulturnih obilježja i religijskog jedinstva. I šire gledajući, očuvanje gena, očuvanje društva, potomaka zajednice od vanjskih tuđinskih utjecaja i drugih rasa.
S te strane razumljivo i prihvatljivo!!!
Nepoznati
28-01-2008, 15:59
Sjećam se jedne emisije o ženama u Indiji koje se čude ženama sa zapada jer ih žale što si ne mogu same odabrati bračnog druga jer je to već unaprijed određeno.Nema zaljubljenosti,udvaranja,iskrica,nepredvidivosti.. .
Zapravo,one kažu da žale njih.Zašto?
Smatraju da ljubav nije najvažnija poveznica između muškarca i žene,nego međusobno poštovanje i uvažavanje.Zbog toga brakovi sa zapada propadaju a njihovi opstaju,a često se kao posljedica zdravog odnosa dogodi i ljubav.Nekima odmah,nekima za 2 ili 5 godina.Nekima i nikad ali nisu uvijek zbog toga nesretne.A na zapadu se za već par mjeseci il godina ljubav možda ugasi i što ostaje?
One su odgajane da poštuju svoje muževe a kažu da i njihovi muževi poštuju njih te da je većina zadovoljna tim odnosom i sretna.
Što mislite o svemu ovome?
Već sam umoran od ponavljanja da je zapad potpuno okupiran židovskom crnom magijom. Sve su izvrnuli, sve su isprljali, sve su zagadili, neljudi bez duše... crni demoni tame... narod bez vizije, pleme bez Boga... ZLO, materijalizirani entitet zla na zemlji.
Kazar nema ništa, on nema ni identitet, ni nacionalnu kuhinju, ni nacionalnu tradiciju, ni pjesmu, ni prozu, ni poviejst (to je sve tuše) ni san, ni viziju... ni sadašnjost ni budućnost, ni dušu...
Žene u Indiji žive svoju tradiciju (ne tuđu, kao štio nama silom nameću) Žene u Indiji imaju rasnu sviejst - za razliku od naših bijelih ovaca) itd. itd. ne da mi s eviše o tomu... ta vidite sve oko sebe, svaki dan. nemože ćifutski smrad doći i Indijcima prodavati 0'zjale' jer Indijac ima rasnu i nacionalnu svijest o svojoj posebnosti i svome mjestu u sustavu. Đavao/židov može samo dekristijaniziranom zapadnom bijelcu okretati mozgom... onome tko je imao veru pa ju odbacio i pogazio rasno dostojanstvo i nacionalne vrednote.
Da,imaš pravo.kad neke stvari dotakneš i zagrebeš uvijek ispliva isto go...!Ima takvih tema.
Žene u Indiji žive svoju tradiciju (ne tuđu, kao štio nama silom nameću) Žene u Indiji imaju rasnu sviejst - za razliku od naših bijelih ovaca) itd. itd. ne da mi s eviše o tomu... ta vidite sve oko sebe, svaki dan. nemože ćifutski smrad doći i Indijcima prodavati 0'zjale' jer Indijac ima rasnu i nacionalnu svijest o svojoj posebnosti i svome mjestu u sustavu. Đavao/židov može samo dekristijaniziranom zapadnom bijelcu okretati mozgom... onome tko je imao veru pa ju odbacio i pogazio rasno dostojanstvo i nacionalne vrednote.
Da, tamo još uvijek neke stvari stoje kako treba,ali pazi ovo:
Bila je neki dan emisija o usvajanju indijske djece.
Začudila sam se koliko neplodnih indijskih parova stoji u redu za usvajanje djeteta i to po 2-3 godine.Kao uvijek im nađu neku manu da ne dobiju dijete i to ne novorođenče nego i starije dijete.A radi se o dobrostojećoj klasi!
A dođe Amer ili neki Evropljanin i dok si trepnuo ...dobiju dijete.Money,money,money...Potvrdio mi je to i jedan par iz Švicarske.
Znači danas kupuju indijsku djecu ,sutra što?Ipak se zavlači zlo....To će dijete otići,isprat će mu sve uz identitet a mogao je ostati u Indiji!!!
Nepoznati
28-01-2008, 18:14
da,imaš pravo.kad neke stvari dotakneš i zagrebeš uvijek ispliva isto go...!Ima takvih tema.
Začudila sam se koliko neplodnih indijskih parova stoji u redu za usvajanje djeteta i to po 2-3 godine.Kao uvijek im nađu neku manu da ne dobiju dijete i to ne novorođenče nego i starije dijete.A radi se o dobrostojećoj klasi!
A dođe Amer ili neki Evropljanin i dok si trepnuo ...dobiju dijete.Money,money,money...Potvrdio mi je to i jedan par iz Švicarske.
Znači danas kupuju indijsku djecu ,sutra što?Ipak se zavlači zlo....To će dijete otići,isprat će mu sve uz identitet a mogao je ostati u Indiji!!!
Ne samo 'ostat u Indiji' ne, nego cilj je, isprati ga - odgojiti ga u multi-kulti paklu kazariziranog zapada - i poslati ga natrag u Indiju da "propovijeda" "blagodati" multi-kulti pakla uništavanja identiteta i naroda... da bi ZLO moglo lakše vladati nad bezimenimm robovima koji ne znaju ni tko su ni što su i na zašto su... na ovom svijetu. Nad robovima koji samo tehnički imaju mozak, (tako da se mogu dresirati, kretati, orijentirati u prostoru, spavati, buditi se, jesti, izvršavati poslove ) a stvarno su zombiji - koji žive za hranu i odjeću... kao što su živjeli i robovi staroga doba!
Protiv toga se mi borimo...
Protiv pretvaranja ljudi u - bio-robote... to je zlima jeftinije nego praviti robote od metala.
Zapadnjaci (tko? bijeli ili kazarsko zlo?) danas kupuju indijsku djecu... da, ali, zašto? "Iz ljubavi" vajda...:flop::confused: Oni žele kroz tu djecu, sutra uništavati Indiju. Oni žele sutra tu djecu, pokazivati kao "uspješne muškarce i žene" na "sretnom" i "veselom" pedersko-lčezbijsko-pedofilskom zapdu i time - poticati u Indiji prozapadna kretanja i promasonska strujanja za slobodom ... ZLA i SODOMIJE pod lažnim, tlačiteljskim imenom "demokracija" "zapad" "napredak".
O tomu razmišlajte... s KIM i s čim i PROTIV KOGA se mi borimo?
prometheus
28-01-2008, 18:17
Da,imaš pravo.kad neke stvari dotakneš i zagrebeš uvijek ispliva isto go...!Ima takvih tema.
Bila je o tome tema u emisiji "Reporteri" od Mirjane Rakić. Mislim da se cijena kreće oko 6000$ za dijete.
Naslov epizode: Baby biznis (http://www.hrt.hr/raspored/?raspored=1&mreza=2&datum=2008-01-26)
Usvajanje djece iz siromašnih zemalja u razvoju postalo je sve popularnije. Mališani odlaze u Europu, Ameriku, Australiju! Pop zvijezde i glumci dodali su tome još i pomodnost. Gotovo da se radi o trendu. Može li se sa životima mališana igrati na taj način? Može, o tome postoje brojni primjeri. Naime, baby biznis iznimno je unosan posao koji otkriva cinične trgovce, na primjer u Indiji, spremne da učine bilo što kako bi "tržište", klijentelu, opskrbili dragocjenom robom - djecom. Otmice djece s ciljem prodaje i usvajanja nisu rijetkost!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.