View Full Version : Vaše top destinacije
Stardust
05-04-2007, 10:26
Putovanja, krajobrazi svjetske baštine, ljudi, jezici, kultura... Gdje ste bili, što ste vidjeli, koga ili čega upoznali, čemu se divili?
Proteklo stoljeće bilo je stoljeće 'booma' u prijevoznim sredstvima. Ovo stoljeće je stoljeće putovanja!
Tu možemo jedni drugima prepričavati iskustva, preporučiti, savjetovati ili ne savjetovati kamo se zaputiti, što vidjeti, čega se kloniti itd.
Za globetrottere i one koji će to tek postati ;)
Imam još puno neispunjenih želja za gdje otići...:cool:
Zasada,najjužnije samo Grčka.:( Al nije i najtužnije.
Lanterna
06-04-2007, 05:07
Putovanja, krajobrazi svjetske baštine, ljudi, jezici, kultura... Gdje ste bili, što ste vidjeli, koga ili čega upoznali, čemu se divili?
Proteklo stoljeće bilo je stoljeće 'booma' u prijevoznim sredstvima. Ovo stoljeće je stoljeće putovanja!
Tu možemo jedni drugima prepričavati iskustva, preporučiti, savjetovati ili ne savjetovati kamo se zaputiti, što vidjeti, čega se kloniti itd.
Za globetrottere i one koji će to tek postati ;)
Auuu, ima jako puno mjesta koje bi voljela obici...ne znam odakle da pocnem.:eek:
Bosancherisimo
06-04-2007, 06:48
Ma volio bi da odem tamo gdje cifutska noga nije krocila(ako postoji to mjesto),mislim da je to raj na zemlji.:)
Gdje nema njihovih zakona,kamata,ispiranja mozga,itd.
Sve mi se cini da mi je destiacija Iran.:D
Ma volio bi da odem tamo gdje cifutska noga nije krocila(ako postoji to mjesto),mislim da je to raj na zemlji.:)
Onda je to defitivno Amazonija!:top:
Lanterna
08-04-2007, 04:42
Sve mi se cini da mi je destiacija Iran.:D
Pa sigurno ima neko mjesto koje jos nisu otkrili, ili im tamosnja vlast ne da ulaziti i uneredjivati sistem.:cool:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.