View Full Version : Od kuda ovoliki pederi u Zagrebu?
Nepoznati
15-02-2007, 18:54
Od kuda ovoliki pederi po centru Zagreba? Po internet kafeima i klubovima? Ovo nije normalno? Kao da je netko zlo i mrak pustio iz nekog bezdana.
Je li ovo posljedica pederske propagande, koju financira zapad? od kuda po kafeima ovoliki izobličeni, nakazni tetka muškarci, s lančićima oko ruku? Je li to naš put u EU? I onda se neki čude kad te bolesnike istuku skini itd. Gnjilež, jedna strašna gnjilež koja zaudara, na Soroša i Židove.:flop:
Lanterna
15-02-2007, 20:30
Od kuda ovoliki pederi po centru Zagreba? Po internet kafeima i klubovima? Ovo nije normalno? Kao da je netko zlo i mrak pustio iz nekog bezdana.
Je li ovo posljedica pederske propagande, koju financira zapad? od kuda po kafeima ovoliki izobličeni, nakazni tetka muškarci, s lančićima oko ruku? Je li to naš put u EU? I onda se neki čude kad te bolesnike istuku skini itd. Gnjilež, jedna strašna gnjilež koja zaudara, na Soroša i Židove.:flop:
Pa nece sigurno u Split, da ih torcida namlati. :knuppel:
Po Zagrebu pali to pomodarstvo, imitiranje ''modernog'' zapada, gluma...nazalost to je danasnja slika Zagreba.
Pedera kao u prici, a subotom navecer prosetas gradom a ulice PUSTE! I mi sad mastamo o nekoj metropoli? Gdje to ima da je sve zatvoreno navecer, da nemas kamo sjesti, da nemas koga sresti...vrlo depresivna atmosfera.
Toliko pedera sigurno je rezultat pedeurounijske propagande i nametanja razvrata kao stila zivota, a i rezultat toga sto se pederi uglavnom okupljaju u velikim centrima, da se lakse ''uklope'', odnosno da lakse pobjegnu od prirodnog nacina zivota. Njih zanima buka, beton, tulumi do ranog jutra, naravno povezani sa drogama, orgijama itd.
Rijetko ce se prosetati parkom...radije ce se znojiti i pripremati tijelo za svog ''nabijaca'' u teretani. Na odmor ce otici iskljucivo tamo gdje moze do jutra uzivati u drogama i alkoholu, a u danu se kreciti i pokazivati svu raskos (i ne-muskost) na nudistickoj plazi.
Jedno cudno stanje uma, jedna bolest, deformiranost, kompleksi, frustracije...normalnom covjeku zaista nezamislivo. :eek:
Znaš li što ja mislim zašto ima toliko pedera, jer su sve više i više momaka progutalo smrdljivu tabetu cionističke propagande koje gutaju svakodnevno iz sve više časopisa i novina s sve manje i manje slobode (smjene urednika)!
Oni računaju bolje i biti tetkica nego biti sam jer su zbog svojih nekih vrlina šikanirani od društva (jer su navodno pederi većinom visoko inteligentni i školovani ljudi- ovo je znanstveni dokaz)!
Pa zar je njima draže biti unižen kao pas i klečat kao on, negoli se boriti sa svojim vrlinam za svoj dom i domovinu i učvrste se u vjeri u Boga!?
:flop: :horor:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.