PDA

View Full Version : Biste li spasili i jednog židova?

Nepoznati
03-02-2010, 17:01
Ovih dana na raznim tv postajama sve nekakvi filmići o "holo" basnama... o "žrtvi" "jadnih" "svetaca" "božjih" (kojeg boga? Lucifera ili Adonaja ili Moloha ili Refama čiju zvijezdu kazari nose na zastavi?) i o tomu kako su ih neki "spasavali" kao nekakav filmić o osobnom liječniku arijskog junaka - Himlera! I kako je taj glupi finski liječnik svojim utjecajem na "đavla" kako crna žido-masonska propaganda naziva Himlera - spasio do 60 000 židova! Koji su se onda naselili po Švedskoj, USA, Njemačkoj, terorističkom režimu Tel Aviva - i naravno, tih 60 000 je zdušno radilo na uništenju naše rase i vjere i okotilo još najmanje 200 000 neprijatelja naše rase, a tih 200 000 još najmanje 300 000 ako ne i više, tj. i do milijun, sveukupno, do današnjeg dana!!

Tv je inače prepuna židovskih užasnih, primitivnih filmova. Filmova koji ismijavaju naše kršćanske svetinje- čistoću, moral, brak muškarca i žene, spolnu čistoću prije braka (to je posbeno na udaru židovskih sotonsita da bi iskvarili mlade naraštaje da obogaljeni ulaze u brak)

Interesantno je kako RTL - zločinačka žido tv svaku večer 'vrti' crnačke filmove (koji su za američke primitivne crnje) snimljene od strane židova i financirane židovskim novcem, a pune rasizma protiv bijel rase! Pune pljuvanja, vrijeđanja i riječnika negroidnih životinja - poput govorenja muškarca muškarcu - "kujo"! I to se sve vrti u udranim terminima na RTL-u po naredbi stranih vlasnika RTL-a koji izravno napadaju hrvatsku mladež i krše sve zakone RH!

Tako vidimo kako Arijci uništavaju sami sebe! I sad još samo da posvajaju crnu djecu s Haitija! Koju ne posvaja ni jedna crnac iz USA niti Afrikanci, niti židovi iz terorističkog režima.

Antisemitizam je kad te židovi mrze! (http://otvoreniforum.com/showthread.php?t=4577)

Pitanje današnjeg vrmena za svakog nežidova jest:

Biste li spasili kazara od smrti, ako bi ih neki neprijatelj progonio i istrebljivao? Ali morate znati, ako spasite jednog židova, možda time ubijate tisuću nežidova? (možda i milijun nežidova?) :confused: tisuću pripadnika svoje rase i svoga naroda? Svoje religije? Možda i svoje rodbine i najmilijih?

Nepoznati
03-02-2010, 17:15
Bi li ja spaiso i jednog židova? Glasao sam za treću opcij,u 'ovisi od okolnosti i o komu se radi'. Recimo spasio bih nekog od ovih anti-zionist židova. Od tolikih milijuna židova (kazara) vjerojatno bi se našlo po koji da bi vriejdio spasiti i bio koristan za čovječanstvo i našu buduću arijsku vlast!

Anarion
03-02-2010, 18:19
Od čega ih je spasio kad ih nisu ubijali? :) Ili se misli da ih je pustio van Njemačke . :D

Legenda
03-02-2010, 20:04
Bi li ja spaiso i jednog židova? Glasao sam za treću opcij,u 'ovisi od okolnosti i o komu se radi'. Recimo spasio bih nekog od ovih anti-zionist židova. Od tolikih milijuna židova (kazara) vjerojatno bi se našlo po koji da bi vriejdio spasiti i bio koristan za čovječanstvo i našu buduću arijsku vlast!

Općenito se slažem. Inače, često su upravo anti-cionistički židovi najbolje oružje, ajmo tako reć, protiv cionista i talmudista :top: