View Full Version : Zašto žene vole ples-ati?
prometheus
06-05-2007, 22:13
Zajedničko svim ženama bez obzira na rasu,kulturu i nacionalnost je da sve vole ples.Zašto je tome tako? To me dovodi do zaključka zašto je u prošlosti bilo toliko muškaraca koji su željeli pridobiti žene za sebe preko glazbe i ostalih umjetničkih izričaja. Od trubadura,bardova do dukokosih rokera ala Vuco.
To me dovodi do sljedećeg pitanja. Što žene vide u dugoj kosi muškarca? Ili je to specifićno za adolescentkinje, koje uz to vole androgine, emo muškarce (ili što več jesu), starije među vama bi možda u tome opisu prepoznale biseksualca Ziggy Stardusta aka. David Bowie.
Razumijem žensku potrebu za brigu oko izgleda.Ali ne vidim razloga zbog kojeg misle da su debele. Neznam koliko žena među vama misle da su premršave, uvijek imaju viška kilograma. Vjerujem da je većini muškarca draže da žene izgledaju kao one sa baroknih slika nego manekenski kosturi izderfomiranog hoda.
Andromeda
07-05-2007, 02:54
Zajedničko svim ženama bez obzira na rasu,kulturu i nacionalnost je da sve vole ples.Zašto je tome tako? To me dovodi do zaključka zašto je u prošlosti bilo toliko muškaraca koji su željeli pridobiti žene za sebe preko glazbe i ostalih umjetničkih izričaja. Od trubadura,bardova do dukokosih rokera ala Vuco.
Jer volimo da nas gledate kako njisemo bokovima. ;)
To me dovodi do sljedećeg pitanja. Što žene vide u dugoj kosi muškarca? Ili je to specifićno za adolescentkinje, koje uz to vole androgine, emo muškarce (ili što več jesu), starije među vama bi možda u tome opisu prepoznale biseksualca Ziggy Stardusta aka. David Bowie.
To bi vise nazvala hirom.
Prodje s godinama. :kava:
Razumijem žensku potrebu za brigu oko izgleda.Ali ne vidim razloga zbog kojeg misle da su debele. Neznam koliko žena među vama misle da su premršave, uvijek imaju viška kilograma. Vjerujem da je većini muškarca draže da žene izgledaju kao one sa baroknih slika nego manekenski kosturi izderfomiranog hoda.
Bolje da ljulja nego da zulja, kaze narodna. :E:
Danas ima puno vise mladih zena s viskom kilograma, nego obratno. Cini mi se da je sve otislo u ekstreme. Ili su vjesalice, ili su vec sa 18 upropastene sa celulitom i strijama i ''sisama ko zadnjim kolom zadruznog traktora'' (sto bi rekli u Mrdusi donjoj). :D
Stardust
07-05-2007, 21:49
Zajedničko svim ženama bez obzira na rasu,kulturu i nacionalnost je da sve vole ples.Zašto je tome tako? .
Ma pusti, ne pitaj prevuše. Ako vole plesati neka samo plešu!
Podržavam!:top: To im dobro stoji!!:) A sumnjam da ima muškarca koji baš ne voli gledati ženu kako pleše!
Lanterna
09-05-2007, 08:37
Blago nama! :lol:
Stardust
09-05-2007, 08:54
...kad vam je božica plesa Terpsihora:cool: Žensko.
prometheus
10-05-2007, 16:31
Podržavam!:top: To im dobro stoji!!:) A sumnjam da ima muškarca koji baš ne voli gledati ženu kako pleše!Zavisi od plesa koji se pleše,zar ne?
...kad vam je božica plesa Terpsihora:cool: Žensko.
Terspihora,Tepsihora,Tepsija,da,jasno mi je, što si im želio reči.
Teške su ove grčke riječi. (http://www.youtube.com/watch?v=bBWbRjbhl4c)
prometheus
10-05-2007, 16:45
Jesi li za jedan ples sa mnom?
Lanterna
11-05-2007, 01:08
Jesi li za jedan ples sa mnom?
Sa ovako vatrenim plesacem... :mig: bila bi ludost odbiti...:nail:
A jesi siguran da si spreman za taj poduhvat? :rofl: :E:
prometheus
11-05-2007, 07:39
Sa ovako vatrenim plesacem... :mig: bila bi ludost odbiti...:nail:
A jesi siguran da si spreman za taj poduhvat? :rofl: :E:Rođen spreman.
Lanterna
11-05-2007, 20:46
Rođen spreman.
Krenimo onda na pripreme...na shank, naravno. :D
Zagrijavanje, vjezbe opustanja...dok se malo ''uhodamo''. :cool:
Ako budes bio bezobrazan stat cu ti na nogu...:lol:
prometheus
11-05-2007, 20:49
Ako budes bio bezobrazan stat cu ti na nogu...:lol:Dobro gazdarice/šefice,to će ti biti nešto kao opravdanje za neumijeće plesanja.
Ako budes bio bezobrazan stat cu ti na nogu...:lol:
Za šankom uvijek treba biti i neko objektivan i mislim da sam ja sposoban za takvo što.
A imat ću i pristup pletenki :D
Lanterna
11-05-2007, 20:51
Dobro gazdarice/šefice,to će ti biti nešto kao opravdanje za neumijeće plesanja.
Neee...to cemo pripisati tvojoj nespretnosti i zbunjoli! :lol:
Znas da zena mora po defaultu briljirati...:D inace nista od njihanja u ritmu! :p :W:
Lanterna
11-05-2007, 20:53
Za šankom uvijek treba biti i neko objektivan i mislim da sam ja sposoban za takvo što.
A imat ću i pristup pletenki :D
Donijet cemo jos koju...:E:
Prometheus te ocito zeli oslijepiti...pa ti gura metanol! :horor: :lol:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.