PDA

View Full Version : Velika košarkaška izdaja

Vuk_samotnjak
01-07-2007, 23:26
Za one koji nisu gledali sport... Vujičić, Bagarić, Giriček i Žižić izdali košarkašku reprezentaciju, svaka čast Bruni Kovačeviću na ovom istupu, a pičkama kojima je stalo samo do para oduzeti državljanstvo.:mad: Ionako se mučimo u košarci, a onda sad i ovo.:flop:
http://www.youtube.com/watch?v=ffjo0cTeLyg

Bacara
01-07-2007, 23:29
Za one koji nisu gledali sport... Vujičić, Bagarić, Giriček i Žižić izdali košarkašku reprezentaciju, svaka čast Bruni Kovačeviću na ovom istupu, a pičkama kojima je stalo samo do para oduzeti državljanstvo.:mad: Ionako se mučimo u košarci, a onda sad i ovo.:flop:

Što možeš i očekivati od nekog poput Vujičića, pa vidi di je igrao :D

Vuk_samotnjak
01-07-2007, 23:45
Što možeš i očekivati od nekog poput Vujičića, pa vidi di je igrao :D
Ma baš...:D :D :D

Stardust
02-07-2007, 17:00

Gledao sam onog Kovačevića sinoć. U jednu ruku ima pravo. U drugu ne.

Danas, kad pogledaš sport, profesionalni sport, to je postao unosan biznis i to prve klase!! TO su sve multimilijarderi. Koji za desetak godina zarade što ja neću pa da radim ravno pet života.
Prof.sport je postao sve samo ne iskaz domoljubnih iliti patritoskih poriva. To samo na kraju dođe kao spajanje ugodno s korisnim. Neću ulaziti u razloge ove četvorice košarkaša što su otkazali nastup. Ali na kartu domoljublja ja ne padam. Kad svi pričaju i pametuju, prozivaju i umuju o patriotizmu, znaj da patriotizma nema!!

Priča i Sanade Obmanader o pravima. Puna usta mu slinavljenja o domoljublju i domovinskom ratu kao najvećoj svetinji,m ob rizi za hrvatske građane, o boljoj budućnosti i slične fraze i frazeologizmi. Ali djela govore više nego riječi. Jedno je retorika. Drugo realnost. Ruku na srce.

prometheus
02-07-2007, 19:11
Stardust je točno rekao što bi i ja rekao.Ja bi radije napadao bandu koja uništava i vodi ovu državu (a nikome to ne smeta previše da bi bilo jačih napada),nego par profesionalnih sportaša.Što nitko Sanaderu i ostaloj političkoj bandi ne veli tako preko televizije da su izdajice.Dok su jedni ginuli za Hrvatsku, drugi su je pljačkali i bogatili se.Ali razumijem bijes navijača i ono što uz to ide.Recimo ja Janici nikad nebi zamjerio da je npr. otišla skijati za Austriju,Švicarsku,Švedsku,Norvešku ili bilo koju skijašku zemlju ako se uzme u obzir da na počecima svoje karijere nije imala neku pomoć skijaškog saveza.Kada vidim ovu bandu i birokraciju koja se smuca po tim sportskim odborima i organizacijama ne zamjeram nikome ništa.To je njihov privatni izbor, koliko su im razlozi valjani, nebi znao.Samo znam da novac ne raste na drveću i da se treba pobrinuti za svoju budućnost.Sportaš mora brinuti o svojoj karijeri i na vrijeme se pobrinuti za egzistenciju,kako su neki od bivših sportaša i trenera u saboru, Pehica Bukvić, Mirko Filipović,Lino Červar :D Neće im država/domovina financijski pomoći ako im propadne karijera.

Stardust
02-07-2007, 23:29
Uostalom otkud jednom Bruni Kovačeviću pravo da moralno proziva dotične košarkaše i onda to sve upakira pod borbom za domovinu? Da su drugi ginuli za ovu zastavu da bi je drugi odbijali nositi????
Tom izjavom ne samo da je uvrijedio njih nego i njihove obitelji. Otkud on uopće zna je li im netko iz obitelji poginuo u domovinskom ratu... i tako dao svoj nužan (do)prinos koji Kovačević proziva??:eek:

Kad malo bolje razmislim, jedan vrlo neprofesionalan, drzak i neozbiljan javni istup dotičnog novinara i to na haertevoj tzv DRŽAVNOJ tv!!!

I ako su se borili za ovu i ovakvu Hrvatsku....pa nije li najpoštenije da svatko SAM odlučuje želi li ili ne nastupati za repku. Ili se to NAMEĆE???????

A razloge o nenastupanju četvorice košarkaša neću komentirati. Koliko god ne imali podlogu, ali i ti ljudi imaju izbor. Ili po Kovačevići MORAJU igrati pod svaku cijenu? Ili šta?biti stigmatizirani???:eek:

Broj Jedan
04-07-2007, 20:53
Uostalom otkud jednom Bruni Kovačeviću pravo da moralno proziva dotične košarkaše i onda to sve upakira pod borbom za domovinu? Da su drugi ginuli za ovu zastavu da bi je drugi odbijali nositi????
Tom izjavom ne samo da je uvrijedio njih nego i njihove obitelji. Otkud on uopće zna je li im netko iz obitelji poginuo u domovinskom ratu... i tako dao svoj nužan (do)prinos koji Kovačević proziva??:eek:

Kad malo bolje razmislim, jedan vrlo neprofesionalan, drzak i neozbiljan javni istup dotičnog novinara i to na haertevoj tzv DRŽAVNOJ tv!!!

I ako su se borili za ovu i ovakvu Hrvatsku....pa nije li najpoštenije da svatko SAM odlučuje želi li ili ne nastupati za repku. Ili se to NAMEĆE???????

A razloge o nenastupanju četvorice košarkaša neću komentirati. Koliko god ne imali podlogu, ali i ti ljudi imaju izbor. Ili po Kovačevići MORAJU igrati pod svaku cijenu? Ili šta?biti stigmatizirani???:eek:

od kad je to "državna" TV? To je privatna komunistička TV, tamo još uvijek živi ćopavi Broz i židovi zajedno s predstavnicima četnika sjede u odboru te "hrvatske" TV!:mad: :bljak:

Stardust
04-07-2007, 21:27
od kad je to "državna" TV? To je privatna komunistička TV, tamo još uvijek živi ćopavi Broz i židovi zajedno s predstavnicima četnika sjede u odboru te "hrvatske" TV!:mad: :bljak:

Kažem, takozvana 'državna' tv.
Na papiru državna, u stvarnosti- strogo cenzurirana! U službi proklamirane antihrvatske politike i njenog vodstva-prodanih duša.