![]() |
|
|
#1 |
|
U penziji!
Pridružen/a dana: Feb 2007
Mjesto: jedrim...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarst...je-padaju.html
Quote:
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
U penziji!
Mjesto: jedrim...
http://www.vecernji.hr/newsroom/news...76420/index.do
Quote:
Ocekivalo se da ce i Wall Street krahirati...no kako vi to vidite? Trenutna zavrzlama ili mozda povezujete s ovim: http://www.otvoreniforum.com/showpos...7&postcount=59 |
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
U ostavci
Mjesto: Na putu
Quote:
Chavez je rekao istinu. Svaka mu je riječ na mjestu! Chavez zna da USA iznutra rapidno propada... da su bijelci nezadovljni, da su crnci nezadovljni, da su siromašni nezadovoljni, da su bogati ehzadovoljni - što ne mogu još groznije pljačkati svoje sugrađane itd. Chavez smao proriče neminovno... Kolaps USA bit će nezamislivo strašniji od kolapsa crvenog diva - SSSR-a! Svijet će se mukom mpada USA pozabaviti... ljutom nevoljom... A ovo je člank za kojeg si pitala? ja msilim da ima veze s ovim: Quote:
UDRI VRAGA NE OSTAV' MU TRAGA! Zionists = Criminals "Jesus said unto them"(Jews) " Ye are of your father the devil, and the lusts of your father ye will do. He was a murderer from the beginning, and abode not in the truth, because there is no truth in him. When he speaketh a lie, he speaketh of his own: for he is a liar, and the father of it." (John.8:42-44. KJV Bible) "A Isus reče Židovima:'VAŠ JE OTAC - ĐAVAO! On je praiskonski ubojica ljudi... Nema istine u njemu, Kad laž govori, svoje VLASTITO govori... jer je LAŽAC i otac laži..."! (Evanđelje po Ivanu.8:42.44.) George Orwell predicted newspeak, which today is called political correctness under a jewish communist totalitarian state called democracy. We have 'hate crime' laws which Orwell termed 'thought crimes'. |
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bijeli rasist
Pridružen/a dana: Aug 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ljulja se carstvo zla... kojemu je srce Wall Street
Ja sam hrvatski nacionalist! Volim svoju hrvatsku naciju! Je li to zločin? Ja sam rasist za bijelu rasu, jer volim svoju rasu! Je li to zločin? Koju bih inače naciju i rasu trebao voljeti? A multi-kulti teroristi i govna tzv. "antirasistička"? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Sv. Juraj ubija Zmaja!
Pridružen/a dana: Apr 2008
Mjesto: Hrvatska Hrvatima
![]() ![]() ![]() |
U stvari nije li sve ovo u USA isplanirano? Židovi žele stvoriti "jedinstveni svjetski monetarni sustav" tj. "svjetsku centralnu banku" i da onda oni prelijevaju bogatstvo naroda koji imaju stvarnu vrijednost u džepove onih koji - prodajumaglu i imaju - ništa! Oni bi da vrijednosti i STVARNA bogatstva Rusije, Irana, Kine, Venecuele, Bolivije, Brazila, Belorusije i drugih država - "pravedno raspodijele" - u svoje džepove - za uspostavu židovskog Novog Svjetskog Poretka - svjetske diktature !
Quote:
Ali, Rusija se upravo zato naoružava i sprema - zaštititi svoje nacionalne interese i nacionalno bogatstvo. A tako čine i druge suverene države koje ne prihvaćaju židovsku vlast vraga na zemlji! Vlast krvoprlića i nasilja, obmane i propadanja!
|
|
|
|
#6 |
|
Sv. Juraj ubija Zmaja!
Pridružen/a dana: Apr 2008
Mjesto: Hrvatska Hrvatima
![]() ![]() ![]() |
Ujedno, pitanje je, ucjenjuje li Vatikan vođe USA u vezi ove krize? Da Vataikan pomogne Americi - financijskom infuzijom (zlata, pokradenog diljem Europe i svijeta od srednjeg vijeka do danas) a da Amerika prihvati vatikanske religijske zahtjeve - tj. nametanje nedjeljnog zakona kao - civilnog zakona i rimokatoličanstva kao - povlaštene religije?
Ili, kreira li iz političke sjene, Vataikan ovu krizu... Saznat ćemo uskoro.
|
|
|
#7 |
|
osvjetljeni nebeski kutak
Pridružen/a dana: Mar 2007
Senat odbio čak i Bushev prijedlog o pomoći i investiranju novih 700 milijardi dolara za rješavanje finasncijske krize.
A danas čitam debilne naslove u našim novinama, od neinformiranih novinarčića poltrona, kako su Hrvati preživjeli šok, prvotni val krize iz Sjedinjenih država. Filanje javnosti lažima! Kao da je američka kreditna kriza nešto lokalnog karaktera pa će trajat svega par dana. Koji infantilni spaljeni mozgovi! Samo da podmeču lažnu sigurnost narodu, a najava oluje je tek počela.... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Bijeli rasist
Pridružen/a dana: Aug 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote:
Ja sam hrvatski nacionalist! Volim svoju hrvatsku naciju! Je li to zločin? Ja sam rasist za bijelu rasu, jer volim svoju rasu! Je li to zločin? Koju bih inače naciju i rasu trebao voljeti? A multi-kulti teroristi i govna tzv. "antirasistička"? |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
na privremenom radu
Pridružen/a dana: Oct 2008
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ellen White piše da je jedan od znakova kraja svjeta i velika ekonomska kriza u SAD-u, je li ovo na Wall Streetu uvod u tu krizu?
|
|
![]() |
| Tematski alati | |
| Display Modes | |
|
|